Om de beste prijs te krijgen, is de vergelijking een belangrijke stap. Omdat u aan een vastgoedproject begint, houdt een eerste aankoop, een huurinvestering, de aankoop van een tweede huis of een terugkoop van hypotheken, financieringsvoorwaarden en met name de vastgoedprijs uw gedachten bezig. Onze structuur, financieringsmakelaar, vergezelt u in deze levensfase en onderhandelt voor u de beste voorwaarden voor uw hypotheek. Het is gratis en vrijblijvend. Wij onderhandelen met meer dan 100 bankpartners de beste financieringsvoorwaarden voor uw projecten.

Aantrekkelijke consumptietegoedpercentages voor uw projecten Wilt u uw woning versieren of renoveren met een werklening? Wil je op vakantie gaan met een reiskrediet? Denk je aan het veranderen van auto met een autolening? Profiteer van de aanbiedingen voor consumentenkrediet van onze partners en vergelijk ze om het beste rendement te halen uit uw project. Wij onderhandelen voor u de beste financieringsvoorwaarden voor uw projecten. Uw gecertificeerde makelaar adviseert u tijdens uw project totdat u uw lening krijgt.

Groepeer uw credits om uw maandelijkse betalingen te verminderen. Te veel kosten per maand? En als u uw leningen en schulden hebt gegroepeerd om slechts één maandelijkse betaling te betalen ... Het doel? Verlaag uw schuld. Het groeperen van leningen (of terugkoop van kredieten) voldoet aan verschillende behoeften: het verminderen van de schuld, het terugkrijgen van koopkracht, het investeren in een nieuw project of het anticiperen op pensioen. Onze teams begeleiden u bij elke fase van de operatie, adviseren u over de mogelijke regelingen en helpen u profiteren van de beste herfinancieringsaanbiedingen. Groepeer uw credits en verlaag uw maandelijkse betalingen. Verstuur uw documenten met één klik vanuit uw beveiligde persoonlijke ruimte.

Haal de meest concurrerende woningkredietverzekering Niemand is veilig voor harde klappen in hun privacy. Om mogelijke risico's bij de terugbetaling van uw hypotheek te beperken, kunt u een hypothecaire lening afsluiten. Het principe? In geval van arbeidsongeschiktheid, langdurige ziekte, overlijden of verlies van werk, is het de verzekeraar die betaalt voor uw hypotheek in uw plaats. Maak uw lening met de beste tarieven en garanties: onze experts onderhandelen ze voor u met onze partners. Verander je je verzekering? Een expert vergezelt je. Bespaar geld: uw makelaar begeleidt u, met respect voor de gelijkwaardigheid van garanties en deadlines.

Snelle persoonlijke lening zonder bewijs van inkomen?

Als de klant geïnteresseerd is, kan hij online een lening aanvragen om tijd te besparen en in sommige gevallen zijn contract online ondertekenen; Het volledige inschrijvingsproces is dan gedematerialiseerd! Abonneren!